.

.

10 бр 5 г/5(мл) Бели Пластмасови Празни Контейнери За Балсам За устни, Червило Тръба с Капак Шапки Грим Козметична Кутия Контейнерите Празни на Тръбата, за да Молив, Че?

10 бр 5 г/5(мл) Бели Пластмасови Празни Контейнери За Балсам За устни, Червило Тръба с Капак Шапки Грим Козметична Кутия

оценявам:

BGN 6.77
Сума
Налично

Материал : PP пластмаса,нетоксичен,без мирис.Капацитет : 0,15 грама; Диаметър : Width16mm,Височина : 67mm.Празни, нови тръби балсам за устни с главни букви.Всеки комплект се провежда проверка на качеството преди изпращане.Така че всички те ще се търкалят нагоре и надолу е много лесно.Капачка добре си седях и балсам за устни никога не потече.Може да се използва за пълнене на естествени балсами за устни, хигиенни червило, карандашной червило и т. н. са Леки, удобни в переноске,удобен и необходим за ежедневието. -Капацитет : 5 г-Обща височина : 67 мм/2,63 инча-Диаметър : Width16mm,височина : 67 мм-Материал : PP-Цвят : бял-Компактен и лек дизайн,лесен за носене. -Подходящ за балсам за устни, дезодорант или твърди парфюми Направи свой собствен балсам за устни-това е много забавно! -Удобно и необходимо за ежедневния живот. -Механизъм бутам колелото на епруветка балсам за устни позволява точно и равномерно разпределя вашия продукт.Продуктът включва : 10 x тюбиков балсам за устни.

Свойства

Клиентите също избират