.

.

Kalolary 7 БР. UV Гел За Нокти Четката, Дизайн на Ноктите Съвети Builder Четката Поли Разширяване на Гел Четката на Лака За Нокти Дръжката на Четката за Нокти Clean Up Brush Комплек?

Kalolary 7 БР. UV Гел За Нокти Четката, Дизайн на Ноктите Съвети Builder Четката Поли Разширяване на Гел Четката на Лака

оценявам:

BGN 6.39
Сума
Налично

Той е много подходящ за пътуване и за еднократна употреба. Начертайте изискани 3 D боядисани модели, каре и цветя, и т. √ Лесни за почистване и се обработват - след употреба на четки за нанасяне на блясък, гел можете да използвате алкохол или ацетон, за да приказно почистване на щетину без много усилия. Напредналите найлонови косми, могат да бъдат използвани за производството на UV за нокти и френски накрайници.√ Идеалният подарък за Свети Валентин-Идва с 7шт напреднали найлонови коса, Kalolary UV Gel Brush основно се използват за UV за нокти и френски ноктите, рисуване изискани 3 D-рисунки, пледа и цветове и т.Просто нанесете малко от горния слой на върха на четката и декорирайте ноктите на любимите си пайети и люспи.Просто нанесете малко от горния слой на върха на четката и декорирайте ноктите на любимите си пайети и люспи. За маникюрных салони, домашни нокти и мобилен маникюр, пътуване приятелски и многократна употреба., Набор от четки за рисуване на нокти здрава, за ежедневна употреба, отличен за професионалните салони така и за домашна нийл арт DIY, е подходящ за специалисти по ноктите и ученици нокти.Спецификации : 7 различни размера на UV-гел за нокти Размера на четката : #2,4,6,8,10,12,14 в Цвят : лилаво Обслужване на четки за нокти Общи познания : 1.

Свойства

Клиентите също избират