.

.

Опаковка от 5! 16 Qt. / 4 литра / 13 литра Бежов правоъгълен боклуци в резервоара. В комплекта са включени чанта за боклук. Най-добрият вариант за дома, Кухня, Гараж, Склад, ?

Опаковка от 5! 16 Qt. / 4 литра / 13 литра Бежов правоъгълен боклуци в резервоара. В комплекта са включени чанта за боклук.

оценявам:

BGN 47.28
Сума
Налично

Здрава конструкция – высокопрочные стени и ребрата могат да издържат на ежедневна употреба в търговски или лични цели.Независимо от това, трябва ли той ви в оживения лоби, на оживена кухнята или под тезгяха имате касов апарат, този кофа за боклук ще изпълни своята работа!Повдигна ръба на дъното, също така осигурява отлична устойчивост върху плоски повърхности.Елегантен дизайн с пластмасова конструкция прави почистването по-бързо и лесно.Атрактивен дизайн на този боклук на резервоара се допълва от тънка черна расцветкой и универсални размери.Тази конструкция прави кофа за боклук здравите в продължение на много години употреба !.Бъдете сигурни, това може да продължи дълги години и не ръждясва, не сколется и не облупится !.Автомобилът е със следните габарити : Широчина-12 см Дълбочина 10 см и Височина 17 см Капацитет 4 литра.ИДЕАЛЕН ЗА ВСЯКА СТАЯ в ДОМА си – идеален за баня, спални, кухни, офис помещения, стаите за почивка, офиси, работни стаи, занаятчийски работилници, складове и други зони с интензивен трафик.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - капацитет пластмасови кофи достатъчно голям, за да не заполнялся твърде бързо, но е достатъчно малък, за да се поберат и в тесни пространства.

Свойства

Клиентите също избират