.

.

Кошница За Съхранение на Животни Фламинго Балет, Танци Кутия За Съхранение с Дръжка Сгъваема Правоъгълна Кърпа Организатор Кошница за Дома, Спалня, Детска Гардеро?

Кошница За Съхранение на Животни Фламинго Балет, Танци Кутия За Съхранение с Дръжка Сгъваема Правоъгълна Кърпа Организатор

оценявам:

BGN 68.48
Сума
Налично

Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас., Инструкции за пране : Машинно пране не разрешено, препоръчва се ръчно пране. Лесно се сгъва : може да се сгъва, когато не се използва, за обзавеждане за настаняване.Спецификация : Материал : Външна част кошница за съхранение е направена от платно, вътрешен плат-полиетиленово кърпа, а дръжката-изкуствена кожа.; - В детската стая може да се съхранява играчки и т. ♛ Висококачествени материали : Външна част от кошници за съхранение, изработен от платното, вътрешен плат-полиетиленово кърпа, а дръжката-изкуствена кожа. Е подходящ за различни сцени : спалня, хостел, детска градина, детска стая, дрешник, баня, всекидневна, декоративни кошници за съхранение, дори може да се побере в багажника на колата.Може да се съхранява във всяка стая-в хола може да се съхранява книги, дистанционни управления, свещи, DVD-та и т.

Свойства

Клиентите също избират