.

.

ЗАЩО-ЗАЯВИ Регулируем Източник на захранване 400V 1A DC Източник на захранване, Програмируем Лабораторен Източник на Захранване Импулсно захранване точност ръководя?

ЗАЩО-ЗАЯВИ Регулируем Източник на захранване 400V 1A DC Източник на захранване, Програмируем Лабораторен Източник на Захранване

оценявам:

BGN 752.27
Сума
Налично

Той ефективно решава линейни източник на захранване, ниска ефективност, висока калоричност, пулсация на импулс за захранване голям проблем, е линейна източник на храна и перфектно съчетание на импулсни източник на захранване.Често на пазара регулаторен трансформатор и реле за контролирано налягане регулатор захранване dc, в сравнение с висока точност, пульсацией, висока стабилност на характеристиките.Приложение : 1. Продукт регулируем източник на захранване dc, напрежение, ток, непрекъснато регулируем, постоянен регулатор на поток с автоматична трансформация на точност на стабилен източник на захранване dc изходно напрежение от 0 волта от предаването, произволно избрана в рамките на номиналния обхват, точка ограничение на тока защита може да бъде произволно избрана, изходната мощност може непрекъснато да се регулира в границите на номиналния обхват. Този продукт отнема управление на микрокомпютър, връзката на компютъра, може да зададете произволен пожеланные стойности на напрежение, ток и течения. Той се е подобрило претоварване и късо съединение, верига защита от прегряване; безвентиляторный дизайн, тихо, без шум;челночный дизайн, лесно можете да се установи изходната стойност на напрежение и ток. Той се отличава с подобрена претоварване и късо съединение, схема защита от прегряване; безвентиляторный дизайн, тихо, без шум;челночный дизайн, лесно можете да се установи изходната стойност на напрежение и ток 4.

Свойства

Клиентите също избират