.

.

Semlos 3-Степенна Стойка за Подправки, Консервиране Органайзер за Склада, Свободно Стоящи Органайзер за Подправки, Рафтове за Подправки, Органайзер за Шкафове, Нескол?

Semlos 3-Степенна Стойка за Подправки, Консервиране Органайзер за Склада, Свободно Стоящи Органайзер за Подправки, Рафтове

оценявам:

BGN 5.57
Сума
Налично

Размери : 14,5" L x 9,5"W x 3,5" H Тегло : 1 килограм.Къде да го сложи : във всяка стая На вашия дом, включително и кухня, баня, шкафове, килер, гардероб, шкафове, плотове, хладилник и др.Всеки слой има нескользящую на повърхността, за да си нещата не соскользнули с рафтове и не са повредени в процеса на работа.Стойка за подправки е предназначена за лесна навигация за вашите специям, лекарства, банки, банки и много други. 【НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ Възможностите са безкрайни. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】- Пластмаса позволява бързо изплакнете и подсушете.Комбинацията от висококачествени продукти и материали ни дава възможност да доставят издръжлив продукт, който винаги е задължително да се хареса.Просто избършете или измийте с чиста вода със сапун и вода, и всичко е готово.Размери : 14,5" L x 9,5"W x 3,5" H. Организирайте своите помещения и килер с помощта на 3 подземни нива стеллажа за подправки Semlos step срок organizer.Водоустойчив тежък калибровочный пластмаса дава възможност за лесно почистване и бързо изсушаване.Комбинацията от високо качество на продукти и материали ни дава възможност да се освободи издръжлив продукт, който винаги е задължително да се хареса.

Свойства

Клиентите също избират