.

.

80 бр. Сменяеми глави за Зъби, Съвместими с Oral-B, Braun, Професионални Електрически Глави четка за зъби Сос е Подходящ за Oral-B, Braun Kids/Pro 1000/9600/500/2000/3000/7000/8000/Професионална гр?

80 бр. Сменяеми глави за Зъби, Съвместими с Oral-B, Braun, Професионални Електрически Глави четка за зъби Сос е Подходящ

оценявам:

BGN 31.99
Сума
Налично

ТОВА НЕ е ОРИГИНАЛНИЯ ПРОДУКТ е продукт с подмяна на oral B. Съвместими с всички електрически зубными четки Oral-B, с изключение на звукови четка за зъби.ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ – Опаковка от 4шт сменяеми глави четка за зъби-всички 20 опаковки-включително 80шт четка за зъби heads.it е с по-ниска цена и по-голямо количество,трябва да опитате.EXTRA SOFT BRISTLES глава на четка за зъби разработен с много мека четка, идеална за почистване около чувствителни и възпалени места, премахва зъбната плака и предпазва от възпаление на венците,ви оставя дълго усещане за свежест.РАБОТИ НА ВСЯКА ДРЪЖКА – Електрическа глава за четка за зъби е съвместим с цялата гама акумулаторна дръжки Oral-B, с изключение на звукови четка за зъби Oral-B. Подходящ за жизнената сила, триумф, Гений, Професионалист и много други.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ЗАКУПУВАНЕ – просто извадете старата главата си и носят нова, лесно и безпроблемно.Преди да изпратите ще бъде строг контрол на качеството, за да сте сигурни, че работят правилно.

Свойства

Клиентите също избират