.

.

Регулируема Вътрешна/Външна сигурност Метално монтиране на стена е Съвместимо с Arlo Pro/Pro 2/Pro 3/Ultra/Ultra 2 и други - Ring Stick Up Cam Батерия, EufyCam E/2С, Wyze Cam Outdoor/Pan (3 опаковки, чере?

Регулируема Вътрешна/Външна сигурност Метално монтиране на стена е Съвместимо с Arlo Pro/Pro 2/Pro 3/Ultra/Ultra 2 и други

оценявам:

BGN 11.99
Сума
Налично

наклон 90 градуса.УНИВЕРСАЛНА СКОБА - Монтиране на стена Wasserstein Adjustable Сигурност може лесно да се регулира чрез завъртане на 360 градуса, накланяне до 90 градуса, което ви позволява гъвкаво да се позиционира на вашия фотоапарат Arlo.Тя е изработена от висококачествени, трайни материали, които могат да се продължи в продължение на дълъг период от време. Просто свържете фотоапарата към креплению с помощта на винт с резба 0,25 инча и поставете я в закрити помещения или на открито. механизъм за завъртане на 360 градуса.След фиксиране към тавана или стената настройте си под правилния ъгъл.WASSERSTEIN ГАРАНЦИЯ 3 МЕСЕЦА - Ако някой от нашите продукти, не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да решим този проблем.ТРАЙНО монтиране на стена Wasserstein Adjustable Security е специално разработен за различни камери Arlo.

Свойства

Клиентите също избират