.

.

Imbomsi Усъвършенстване на 3-странен четка за зъби за деца с мека четка и четка за зъби аутизъм без BPA, защитава здравето на устната кухина на бебето, подходяща за деца н?

Imbomsi Усъвършенстване на 3-странен четка за зъби за деца с мека четка и четка за зъби аутизъм без BPA, защитава здравето

оценявам:

BGN 10.39
Сума
Налично

【U-образна】:Външния пръстен са тристранни глави четка за зъби има U-образна форма, която се вписва по-добре за зъбите на детето, за почистване на дюзи на зъбите.Четина мека и не травмирует венците. 【По-мек】:Четина тристранно четка за зъби е изработена от два различни висококачествени материали.Преди първата употреба и след всяка употреба, моля, внимателно изплакнете с чиста вода, разклатете вода и поставете я в проветрено и хладно място, за да изсъхне.【Update】:четка за Зъби с двойна четка-това е подобрена версия на тристранни четка за зъби, подобрена под различни ъгли, за да се поддържа здравето на устната кухина на бебето.Do не използвайте за почистване на агресивни химически вещества. 【Гладка】:Четина тристранно четка за зъби инкрустирована ултразвук, който лесно се хвърли.

Свойства

Клиентите също избират