.

.

Пластмасов Миниое Кофа За Боклук, Симпатичен Миниый Натискане Тип Кофа За Боклук, Настолни Миниые Инструменти За Почистване На Домочадца Боклуци Кофи За Домашния ?

Пластмасов Миниое Кофа За Боклук, Симпатичен Миниый Натискане Тип Кофа За Боклук, Настолни Миниые Инструменти За Почистване

оценявам:

BGN 49.84
Сума
Налично

Кофата за боклук, идва с катарама в опаковка, тя трябва да бъде пристегнута в съответната дупка, че капакът може да бъде правилно затворени.Моля, имайте предвид : *Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект*Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измеренияdescription : Размери : 165*165*170mm1 x симпатично мини-кофата за боклук. Елегантна мини кофа за боклук с панти капак. Хубава кофа за боклук с перфектен размер, за събиране на скрап от хартия, предпочита до дома, офиса, работилница, гараж и др.Външен цилиндър и вътрешен цилиндър приемат защелкивающуюся конструкция, която лесно се отстранява една торба за смет или се измива с вода.Той се отваря и затваря ръчно.

Свойства

Клиентите също избират