.

.

Универсален пречистване на метал, смазване и защитно средство. Лесна за употреба бутилка, предназначена за прецизно нанасяне. Freedom Lube CLP Универсална Свобода

Универсален пречистване на метал, смазване и защитно средство. Лесна за употреба бутилка, предназначена за прецизно нанасяне.

оценявам:

BGN 11.73
Сума
Налично

Универсална свобода, за смазване, почистване и защита на метал около вашия дом, магазин или офис.Почистете и защитете машини, инструменти или метални повърхности.Премахва поверхностную от ръжда и не дава да се върне обратно.Универсално масло Freedom Lube се изсипва в нашата фирмена бутилка, която е компактен, удобен за переноске и перфектен за кутията с инструменти, джоба на ризата или кутия с запчастями. Премахване на иззетите болтове, Автомобилно приложение, Промишлено приложение, Велосипедни вериги И МНОГО ДРУГИ!Нашият продукт е опакован в строга към децата бутилка, с лесно режущейся капкомер, което прави този продукт, лесен за използване, точен и без бъркотия.Сигурно за всички метали. OIL "Universal Freedom" Универсална метална смазка Freedom Line Products ви дава свободата за почистване, смазване и защита на метални около вашия дом или магазин.Продуктът е произведен в САЩ!. бутилка от 1 унция.

Свойства

Клиентите също избират