.

.

KS K-БУРЯ 400-470 Mhz KST-F2 Акумулаторни радиостанции В комплект Слушалки, батерии, зарядни устройства и антени (1 чифт)

KS K-БУРЯ 400-470 Mhz KST-F2 Акумулаторни радиостанции В комплект Слушалки, батерии, зарядни устройства и антени (1 чифт)

оценявам:

BGN 19.52
Сума
Налично

✔️【Време на готовност】Изходна мощност на двустранния радио е 2 W, а в режим на готовност-4 дни. ✔️【Прехвърляне на VOX】Гласова прехвърляне на ГЛАС,можете да се обадите е нормално, не чрез натискането на бутона PTT. ✔️【Обхват и защита от смущения】Дальнобойная радио с обхват на действие до 3 мили в открито поле и по-силна противоинтерференционной способност позволява на екипа да работи плавно и тайно. ✔️【Гъвкава настройка на честотата】Нашето радио KST-F2 е 16 настроени канали и ви позволява да програмирате честота в обхвата, колкото ви е необходимо. ✔️【Широко приложение】Преносима радиостанция за възрастни, е идеално за вътрешни комуникации,като екипът за сигурност, земеделска, строителна площадка, екип за поддръжка, склад, хотел, фабрика, магазин, училище и т.н., И на външните условия, като туризъм, къмпинг, ски, лов и т.н. ✔️【Че получавате】2*радиостанции,2*слушалки,2*литиево-йонна батерия 1000m Ah,2*антена,2*настолни зарядни устройства,ръководство за потребителя.

Свойства

Клиентите също избират