.

.

Уоки-токи на далечни разстояния за Възрастни и Деца,Преносими Двустранни Радиостанции Акумулаторни Уоки-токи с NOAA Weather Alert Micro-USB Зареждане, за Семеен Къмпинг, туриз?

Уоки-токи на далечни разстояния за Възрастни и Деца,Преносими Двустранни Радиостанции Акумулаторни Уоки-токи с NOAA Weather

оценявам:

BGN 28.79
Сума
Налично

Функция заключване на клавиатурата ви пречи на децата от случайно натискане на клавишите, за да засили удоволствието от взаимодействието на родителите и на децата. 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ GARANTIE】24-месечна гаранция за качество, ако имате някакви проблеми и не сте доволни от продукт, ние ще предоставим на възстановяване на суми и връщане. 【Преносим и компактен дизайн】Преносим,лек ,водоустойчив ,защита от падане,този ръчен родител-дете на радио уоки talkies-това е не само задължителните аксесоари за възрастни, къмпинг, туризъм,пътувания, пътешествия,круизни кораби, но и идеален подарък за играчки за момчета и момичета от 3 до 12 години.Нашият набор от уоки-токита е ясна функцията на сигнала за повикване, ясно и гладко качество на звука с регулируеми нива на силата на звука. 【Лесна употреба】 : Проста операция push-to-talk и микрофона(гласова активация (VOX )talking) за да отпуснете ръцете, изпратете гласа си, за да не се удари нито един бутон.С помощта на тази двупосочна радиостанция можете да се свържете с няколко приятели или семейства едновременно,само ако те са на един канал. (2 x 3 AA 1000mah батерия, 1 x micro USB кабел за зареждане, 1 стенен монтаж на щепсела е включен ).

Свойства

Клиентите също избират