.

.

Прът вала, устойчивост на износване 10шт Лесно С помощта на Алуминиева сплав е Здрав Шестостенния Прът за оборудване(4104-0012-0080)

Прът вала, устойчивост на износване 10шт Лесно С помощта на Алуминиева сплав е Здрав Шестостенния Прът за оборудване(4104-0012-0080)

оценявам:

BGN 27.92
Сума
Налично

Отвън шестигранник, а във вътрешността на кръг, което дава предимства като кръгла шахта, така и шест двустранен вала.Алуминиев шестостенния клапана е изработена от лека алуминиева сплав, а дупките за винтове M4 добавени в двата края на вала, така че той може да бъде най-добре осигурено с други части, и той има много по същите функции и предимства, че и шестостенни и вал от неръждаема стомана. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, притежава висока твърдост, устойчивост на износване и голяма здравина. Смогите да се използва от други части на робот със съответното дупки шестнадесетичен, които могат ефективно да се предотврати част от завъртете и выскальзывать на оси шестнадесетичен, така че силата части ще бъде по-дори и ефективност на триене и прехвърляне или движеща сила се увеличава.Спецификация : Тип елемент : Шестостенния стерженьматериал : алуминиева сплавфункция : Използва се като аксесоар на задвижващия вал за интелигентни роботи, а също така е подходящ за струг оборудване и инженерни съоръжения. Соответствуйте размер на конструкцията при използване; 2.

Свойства

Item Type:
Hex Rod
Material:
Aluminium Alloy
Function:
Used as a drive shaft accessory for intelligent robots, and also suitable for lathe equipment and engineering equipment. 
Package List:
10 x Hex Rod  :
1. Match the design size when using; :
2. When cutting the design size by yourself, operate under professional guidance to ensure safety; :

Клиентите също избират