.

.

Стикери за Нокти за Крака за Жени,Водоустойчиви Стикери За Нокти На Краката,Тайна За Нокти DIY, Блестящи Стикери За Маникюр, с Пълно Покриване на Режийни Нокти, Изкус?

Стикери за Нокти за Крака за Жени,Водоустойчиви Стикери За Нокти На Краката,Тайна За Нокти DIY, Блестящи Стикери За Маникюр,

оценявам:

BGN 5.59
Сума
Налично

Подпилив излишък от края на 4. Прикачване на етикети по размер нокти 3.Просто залепете етикети, които ви харесват, на повърхността на ноктите на краката, а след това подпилите излишни части, за да ги красив външен вид. ?Лесен за използване?Стикер за нокти на краката лепкава, така че лесно да се придържа към ноктите без допълнително лепило. ?Дългосрочни последици?Самозалепващи стикер за нокти на краката са изработени от качествени материали, които са непромокаеми, здрави и дишаща; Карат да се чувстват комфортно, когато го използвате; Той има силна лепкавост и може да бъде здраво прикрепен към ноктите на краката си в продължение на дълго време, без да попадат; Той не е лесно изчезва, така че вие може да се насладите на продължителна употреба.; Освен това, те са добри аксесоари само за жени и момичета, така че можете да ги споделите със семейството и приятелите си като добри подаръци.

Свойства

Клиентите също избират