.

.

PULLUP & DIP Неопренови Дръжки за Повдигане Ръкохватки, Алтернатива на Спортната тренировъчна площ ръкавици, които, Вдигане на Подложки за тежка атлетика, гимнастика и ?

PULLUP & DIP Неопренови Дръжки за Повдигане Ръкохватки, Алтернатива на Спортната тренировъчна площ ръкавици, които, Вдигане

оценявам:

BGN 11.12
Сума
Налично

✅ ИДЕАЛНИЯТ ХВАТ - повишен хват по време на тренировки за такива упражнения, като стягане на редиците или други упражнения в гостилница.Подходящ за всички популярни силови спортове, като калистеника, културизъм, николов, фитнес тренировка, тренировка на телесното тегло или фрилетика. ✅ ЗАЩИТА на КОЖАТА - Ергономични накладки за фитнес пръстите намаляват налягането върху ръцете и предпазват от мазоли, напукване на кожата и образуване на роговицата, благодарение на голямата повърхност за захващане. ✅ МИНИ – спортни ръкохватки увеличават броя на възходи и увеличават тренировъчен ефект благодарение на высококачественному неопрену, който противодейства на изпотяване и хлъзгави ръце. ✅ ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация - хай-тек неопреновому материали, без да е неприятна на пот или химически мирис.Идеална алтернатива неприятно и миризливо тренировъчна площ ръкавици, които или жидкому мелу. ✅ Универсален - един размер подходящ за всички жени и за мъжете.Спортни накладки gri са четири дупки за пръстите, които осигуряват перфектно сцепление с ръце и допълнително абсорбират потта.

Свойства

Клиентите също избират