.

.

Okuyonic Heavy Duty Tie‑Down Strap, Товарен Колан Широк Диапазон на Използване Хлещущей Въже Здрава Регулируема Каишка за Лов за Външно Лагери

Okuyonic Heavy Duty Tie‑Down Strap, Товарен Колан Широк Диапазон на Използване Хлещущей Въже Здрава Регулируема Каишка

оценявам:

BGN 11.51
Сума
Налично

Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване. Аварийните консумативи за широк спектър от приложения. Този храповой каишка ще ви осигури най-доброто товарно решение за вашите нужди от гледна точка на качество и цена.Благодарим ви за разбирането.Може да се използва широко в открито лагер, палатка, риболов, лов и други видове дейности на открито, също така можете да поставите в къщи, в отдела за ремонт на автомобили и за други спешни случаи, това е един добър инструмент за домашно пътуване. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Смогите да бъдат използвани в местите товари, се свързват в насипно състояние продукти или други проекти.7 in Списък на пакетите : 1 x Тежкотоварни вратовръзка‑надолу Strap Note : 1.Функция : 1. Каишка за тежки товари, надеждна закопчалка на ключалката дава сигурност, колан може да се регулира.Моля, обърнете истински като стандарт.Може да се използва широко в открито лагер, палатка, риболов, лов и други видове дейности на открито, също така можете да поставите в къщи, в отдела за ремонт на автомобили и за други спешни случаи, това е един добър инструмент за домашно пътуване.

Свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Heavy Duty Tie‑Down Strap
Material:
Nylon Webbing, Color Zinc Tighten Buckle
Color:
Blue
Product Size:
Approx. 25mmx2m/ 0.9x78.7 in
Package List:
1 x Heavy Duty Tie‑Down Strap :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Клиентите също избират