.

.

Спортна възглавница Ergo 21 Liquicell - по-добре, отколкото гел, пяна и въздух! Напълнена с течност мембрана. Кръвообращението се подобрява с 150% (18 x 17 x 2).

Спортна възглавница Ergo 21 Liquicell - по-добре, отколкото гел, пяна и въздух! Напълнена с течност мембрана. Кръвообращението

оценявам:

BGN 77.60
Сума
Налично

+ Large Deluxe, оценен на £ 200 + и Extra Large - за 225 паунда.Обикновени и големите имат дебелина 2 сантиметра.Намаляване на умора, скованост и изгаряне на опашката - насладете се на сидением в продължение на по-дълъг период от време с помощта на четирите патентовани мембрани Liqui Cell за подобряване на притока на кръв и кръвообращението, за да предотврати възпаление и разрушаване на кожата от вертикално налягане. + или столове на по-малки.Помага при болки в задните части, бедрата, слабините, краката, ишиас и други проблеми, свързани с сидением.Тънки клетки съдържат течност,която се намира в постоянно движение,като същевременно позволява на тялото ви да се плъзне и да плуват - нескользящее дъното с дръжка за носене.Независимо от това, прекарали ли сте си дни, застряв зад екрана на компютъра, зад волана на 18-колесни кола, или да имате нужда от най-добрата подкрепа за вашите инвалидна количка, имате нужда от възглавницата на седалката, която ви дава превъзходно облекчение и комфорт.

Свойства

Клиентите също избират